lunes, 13 de diciembre de 2010

Corcubión-Dumbría

Corcubión: Abe, Chema (Roberto min.20), Sergio, Pablo, Marcos, Lema, Antonio (Cristian min.45), Iván (Iago min.72), Manu, Brais (Mario min.65), Kike (Pico min.45).

Dumbría: Ángel, Eduardo (Martín Piñeiro min.45), Samuel, Sergio (Rubén min.35), Javier (J. Manuel Blanco min.78), Adrián,  Damián (Rafael min.70), J. Manuel Pérez, M.Antonio, Israel, Martín Pérez.

Goles:  1-0 Brais min.9, 1-1 Damián min.13, 2-1 Manu min.26, 3-1 Brais min.31, 4-1 Brais min.34,5-1 Manu min.80, 5-2 Martín Pérez min.86, 5-3 Martín Piñeiro min.91

Comezou o partido dominando o Corcubión por medio de Brais no minuto 9, pero uns minutos mais tarde, Damián, axudándose dun rebote nun xogador local, poría o empate no marcador, pero Manu no 26 e Brais, por dúas veces nos minutos 31 e 34 puxeron ao Corcubión por diante no marcador, mostrando a superioridade sobre o Dumbría. Este ultimo gol veu dun córner que sacan en corto sen que a defensa se dera conta e Brais foi so cara portería e bateu ao porteiro. Hat-trick do máximo goleador local que suma así 3 goles mais a súa conta particular.

Na segunda metade o Corcubión daríalle minutos aos seus xogadores menos habituais e ate o porteiro local acabaría xogando de xogador. Aínda que o Corcubión se relaxou un pouco, Manu volveu a marcar facendo o seu segundo tanto da tarde, pero a relaxación do Corcubión fixo que o Dumbría se viñese arriba, que recortara a diferenza no marcador e puxo en apuros ao Corcubión que, de seguir uns minutos mais, acabaría empatando o partido.

Moi vos 3 puntos para o Corcubión que se sitúa terceiro pero agora veñen seguidos os rivais fortes nos que debería gañar se queren coller aos dous loitadores polo titulo.