lunes, 20 de diciembre de 2010

Santa Comba 4-3 Corcubión

Santa Comba: Pablo, Martín, Sergio, Daniel, Francisco, Javier, Marcos, Diego, Roberto (Jose Manuel min.84), Pablo Pérez (Marcos Recarey min.89), Iván

Corcubión: Abe, Chema (David min.70), Marcos, Sergio (Denís min.30), Pablo, Lema, Toni, Iván (Roberto min.79), Pico (Kike min.75), Brais, Manu
Goles: 1-0 min.6 Martín (p); 1-1min.11 Brais; 1-2 min.19 Manu; 2-2 min.21 Pablo Pérez; 2-3 min.24 Brais; 3-3 min.30 Iván; 4-3 min.56 Pablo Pérez

Cartóns: amarelos para Javier e Marcos por parte do Santa Comba, e Jorge (delegado) por parte do Corcubión e por dobre cartón para o adestrador do Corcubión Alfonso.

Encontro moi emocionante na primeira metade con 6 goles nos 30 primeiros minutos. Duelo de equipos da parte alta da táboa con bo fútbol para os poucos asistentes o Municipal de Castriz. O encontro retrasouse un par de minutiños xa que o arbitro chegou cando so quedaban 15 minutos para o comezo.

Comezou adiantándose o Santa Comba tras un claro penalti que seria protestado polo banquillo visitante xa que o colexiado concedeu a lei da vantaxe na xogada e despois pita penalti. Pero nunha xogada típica ultimamente no Corcubión, Brais, tralo saque dunha falta en longo, collería o rexeite e batería ao porteiro e 8 minutos mais tarde, nunha contra Manu, co porteiro adiantado, marcaría pola escuadra sen darlle a posibilidade de chegar a tocalo balón.
O Santa Comba non se viría abaixo e seguiría atacando e noutro erro da defensa, marcaría Pablo fusilando por baixo tras un rexeita na area pero 3 minutos despois Brais, o goleador do equipo e protagonista nestas ultimas xornadas, poría ao Corcubión outra vez por diante.
Como o partido estaba tolo o Santa Comba foise carra arriba e aproveitaríase doutro erro da defensa para poñer a igualada no marcador ate chegar ao descanso. Nesta primeira metade veuse bo fútbol por parte dos dous equipos que foron a gañar o partido en todo momento.

A segunda metade comezou sen cambios, os dous equipos seguiron indo cara a portería contraria, tendo moi boas ocasión o Corcubión para volver a adiantarse pero por mala sorte ou falta de definición, non foi capaz de marcar. Pero si seria o equipo local o que, no minuto 56, que marcaría para poñer o resultado final no marcador. Cabe destacar que Abe parou outro penalti, o seu rexeite e outra vez o rexeite que faría que os poucos asistentes quedaran abraiados. Outro penalti pitado e protestado polo Corcubión, aínda que foi claro, por que outra vez o arbitro deixou a lei da vantaxe cando isto non se pode facer. Poucos minutos despois seria expulsado o adestrador visitante Alfonso, por protestar ensinarialle o primeiro cartón amarelo, e por non situarse na area técnica o segundo, todos no mesmo minuto. O curioso e que ningún campo da costa ten o que eles chaman “area técnica” e o adestrador estaba situado entre o banquillo e o liña do medio campo.