lunes, 17 de enero de 2011

Corcubión 4-1 Esteiro

Corcubión: Lema, Chema, Pablo, Toni, Marcos, Iván (Mario min.70), Gabi, Cristian, Manu de Lira, Brais (Kike min.45), Manu de Fis.

Esteiro: Adán, Manuel (Pablo min.55), Diego (Nicolás min.53), Abel, Santiago, Jacobo, Javier, Adrián (Alberto min.57), David, Agustín (Xabier min.68).

Goles: 1-0 Cristian min.13; 2-0 Brais min.33; Manu de Lira min.67; 3-1 Pablo p.p. min.84; 4-1 Mario min.88

Expulsión: o xogador visitante Abel no minuto 71 por cartón vermello directo e iso que xa tiña un cartón amarelo.

Encontro moi cómodo para o conxunto de Alfonso que pese a que tiña ate 8 baixas, demostrou ser un equipo que está a esperar o fallo dos dous de arriba para acercarse. Cabe destacar que desas 8 baixas, entre sancións, lesións e convocatorias co primeiro equipo, o Corcubión non dispoñía de ningún porteiro e tivo que ser Lema o que tivo que xogar nesa posición.

Na primeira metade o Corcubión nos primeiros minutos tivo varias ocasións para marcar pero sería Cristian, que leva xa dous partidos consecutivos marcando, o que abriría a lata. Seguiu atacando o conxunto local que non deixaría que o Esteiro tirase á portería defendida por Lema neste encontro. No minuto 33 outro gol máis do máximo goleador local. Brais poría o definitivo 2-0 ate chegar ao descanso. O propio Brais tivo que ser substituído no minuto 45 tras unha entrada brutal dun xogador visitante que si o colle ben podería facerlle moito dano.

Xa na segunda metade o Esteiro seguía a facer un xogo duro para parar a velocidade local pero Manu de Lira facía o terceiro gol que daba a tranquilidade aos seareiros locais. No minuto 71 o xogador Abel, o mesmo que lesionou a Brais na primeira metade, foi expulsado por cartón vermello directo por outra xogada de xogo duro do equipo local que non se xogaba nada e aliñou aos seus dous xogadores sancionados, aínda que o equipo local non reclamase polo resultado obtido. No minuto 39 da segunda metade, o Esteiro recortaría o resultado tras un gol de Pablo en propia porta pero a falla de 2 minutos para o final, a grada viuse abaixo có gol de Mario, que está a contar con moi poucos minutos pero que nunca despreza eses minutos que disputa.