Soneira 2-1 Corcubión

Soneira: Víctor, Vicente, Cesar (Marcos min.55), Sergio, Alberto, Daniel (Jesús min.68), Fernando, Cristian (Alberto Caamaño min.80), Basti, Cristian Álvarez, Ismael

Corcubión: Abe, Chema (Zaca min.70), Sergio, Pablo, Marcos, Iván (David min.45), Toni (Pico min.60), Gabi, Lema, Manu, Brais (Cristian min.64)

Goles: 1-0 Cristian min.27, 2-0 Basti min.40, 2-1 Manu min.44

Encontro disputado entre o primeiro e o terceiro clasificado do grupo 3 da Primeira Autonómica Xuvenil. Un encontro no que puidemos ver un gran partido entre ambos conxuntos a pesar do vento e frío que azoutaron este pasado fin de semana en Galicia.

Na primeira metade ambos conxuntos foron a demostrar o seu poderío futbolístico con grandes oportunidades de gol en ambas porterías. No 28, un balón que queda no borde da área, é golpeado por Cristian pasándolle por entre as pernas ao porteiro visitante. 13 minutos despois, o goleador soneirán, Basti, fixo o 2-0 tras unha mala falta sacada polo Corcubión na frontal da área local, o rexeite quédalle o Soneira, que tras unha contra ben sacada, puxo a clara vantaxe no marcador. Catro minutos mais tarde, Manu, aproveitando a velocidade do equipo dirixido por Alfonso, marcou facendo posible unha remontada dos da vila de San Marcos.

Tralo descanso o Corcubión veuse arriba, véndose capaz de marcar mais goles e aproveitando o vento a favor. Non se moveu o marcador no que quedaba de partido, aínda que se dispuxeron de moitas ocasións pero os cancerbeiros defenderon a súa zona perfectamente.

Ao finalizar o partido, houbo pequenos rifirrafes entre os dous equipos trala tensión do encontro, aínda que o colexiado non anotou nada na acta, xa que marchou para o vestiario sen que os dous equipos entrasen diante del e cun xogador tendido no céspede por mor dunha lesión. A todo isto, o Corcubión xa presentou as alegacións pertinentes contra o colexiado pola súa actuación ao rematalo encontro.