lunes, 31 de enero de 2011

Corcubión 0-0 Cee

Corcubión: Abe, Chema (Denís min.60), Sergio, Pablo, Marcos, David, Gabi, Iván (Kike min.51), Lema, Brais, Manu L. (Manu F. min.70 (Cristian min73))

Cee: Sergio, J. Ramón, Ismael Trinidad, Rubén, Iago, J. Antonio, Isma Lamela (Armando min.55), Diego , Uri, Sergio, Chiru (Javier Corbelle min.78)

Lesións: O xogador fisterrán do Corcubión Manu que tivo que retirarse aos 3 minutos de entrar.

Expulsións: Brais no minuto 30 por dobre amoestación, a primeira por encararse co público e a segunda por protestar.

Emocionante derbi o disputado na vila de San Marcos. Enfrontábanse o terceiro e o cuarto clasificado nun encontro con bastante presenza de público das dúas vilas. Foi un derbi de mais duro que de bo xogo que quentou tanto á grada como aos xogadores.

A primeira metade comezou co Cee incomodando á defensa local con continuos ataques contra a portería que defendían , nun córner, o Cee estivo a piques de adiantarse tras un cabezazo ao pau. O partido xa estaba quente entre os xogadores ao tratarse dun duelo entre dúas vilas colindantes, pero a grada aínda quentaba mais se podía ser posible aos xogadores, a isto ven a expulsión do local Brais por encararse co público no minuto 30. A todo isto o Corcubión dispuxo de algunha oportunidade de inquietar ao meta da vila da Xunqueira.

Na segunda metade, as cousas seguiron iguais, ambos equipos dispuxeron de boas ocasións, mais o Cee que o Corcubión. Abelleira salvou en varias ocasións ao seu equipo demostrando a calidade que ten. Ao final 0-0 que deixan as cousas iguais o Cee segue a 1 punto do Corcubión pero agora o Fisterra esta a 2.