lunes, 7 de febrero de 2011

Fisterra 3-3 Corcubión

FISTERRA: Crivi, Roberto (Enrique), Manuel (David), Jorge, Juan, Tati, Martín(Fran), Juanfran (José), Cristian (Iski), Bruno ,Carlos.

CORCUBIÓN: Abe, Chema, Sergio, Pablo, Marcos, David, Gabi, Iván (Pico), Toni(Zaca), Manu L., Manu F.(Kike)

GOLES: 0-1 Manu L. min.16; 1-1 Carlos min.48; 1-2 Manu F. min.50; 2-2 Tati min.60; 2-3 Manu L. min.80; 3-3 Bruno min.82

EXPULSIÓNS:  David do Corcubión por dobre amoestación.
Igualado o partido xogado en terras fisterrás. Moi prontiño no minuto 16 adiantábase o Corcubión por medio de Manu de Lira, no minuto 16 da primeira metade nunha das primeiras ocasións que dispuxo o equipo dirixido por Alfonso que contaba coas baixas de Lema lesionado e Brais sancionado. Dispuxo tamén o equipo de Senra de ocasións para perforar a portería defendida por Abelleira, pero entre o acerto do gardamallas e a mala definición non o conseguiron.

Na mais comezar  a segunda metade, Carlos fixo o 1-1 no marcador pero o fisterrán Manu, xogando contra o equipo da súa vila, volveu adiantar a un Corcubión que se puxo 1-2 no minuto 50 da segunda metade.  Unha falta na frontal da área foi botada maxistralmente por Tati meténdoa pola escuadra sen dar opcións ao porteiro 5 minutos despois do gol visitante.
Houbo ocasións dispares para ambos equipos pero, Manu de Lira outra vez volveu a marcar para poñer o 2-3. Como pasou anteriormente, tras marcalo gol visitante chegou a resposta local por medio de Bruno nun erro da defensa cando quedaban 8 minutos para o remate do encontro.

Ao final 3-3 no marcador entre os equipos de dous pobos próximos e con representación fisterrá no equipo da vila de San Marcos, o que supoñía unha motivación extra para eses xogadores ao ter que enfrontarse con ex compañeiros.