lunes, 21 de febrero de 2011

Outes 3-6 Corcubión

OUTES: Jonathan, Óscar, Adrián (Rubén), Alexandre, Juan, Alfonso, Pablo (Adrián Nieto), Sergio, Eduardo, Ismael, David

CORCUBIÓN: Abe, Chema (Zaca), Sergio (Cristian), Pablo, Marcos, Gabi, David, Iván, Lema (Toni), Brais, Manu

GOLES: Manu(2), Iván, Brais, Sergio e Lema por parte do Corcubión e Eduardo(2) e Ismael por parte do Outes.

Partido fácil para o equipo de Alfonso que no minuto 38 xa ia gañando 0-5 ante un Outes moi baixo en defensa. Os goles chegaron de varias maneiras, de penalti, á contra e ate dunha falta sacada dende a liña de medio campo por Sergio  coa axuda dun porteiro local que non foi capaz de atrapar o esférico.

Na segunda metade o Corcubión volveu marcar no minuto 15 o 0-6 pero nuns minutos de despiste e relaxación o Outes recortou as distancias en 1 minuto con 2 goles por medio de Eduardo e Ismael. Nos minutos finais o Outes volveu marcar por medio de Eduardo que puxo o 3-6 definitivo no marcador.

Agora ambos equipos enfrontaranse na copa a semana próxima.