Corcubión 3-1 Muros

CORCUBIÓN: Abe, Chema (Zaca), Sergio, Pablo (Cristan), Marcos, Toni (Pico), Gabi,  Iván, Lema, Brais, Manu (Mario)

MUROS: Santiago Lamela, Santiago Horta (Modesto), Pedro (Óscar), Javier, Juan, Fernando, Álvaro (Santiago Caamaño), Jesús, Gabriel Hermida, Gabriel Álvarez, J. Domingo (Iván)

Goles: Javier por parte do Muros e Lema, Manu e Abe por parte do Corcubión.

Partido difícil na primeira metade, na que o Muros adiantouse no marcador por medio de Javier  no minuto 30 pero, 5 minutos mais tarde, Lema puxo o empate a un partido sen moitos acercamentos as dúas áreas. Neste encontro o Corcubión contaba con varias baixas por mor de lesións e sancións.

Na segunda metade, os dous equipos  foron mais ao ataque pero sen ter ocasións moi claras. No minuto 22 da segunda metade, Manu o goleador do equipo de Alfonso, puxo o gol que daba a confianza ante un rival directo pola terceira praza. Tivo mais accións por medio de Brais, Lema ou o propio Manu, pero seria un penalti o que poría o 3-1 definitivo, desta ocasión o porteiro local, Abelleira, foi quen decidiu tiralo con convicción aínda que case llo para Santiago Lamela.

Ao final 3-1, un resultado que fai que o Corcubión siga na terceira praza 1 punto por riba do Cee a falta de disputar unha xornada. O Fisterra so poderá loitar pola quinta praza co Muros e o Corcubión, se gaña contra o Outes, será terceiro faga o que faga o Cee contra un Soneira que ven de perdela liga.